De dagbesteding

De dagbesteding is bedoeld voor de bewoners en zeker ook voor mensen van buitenaf. Tijdens de dagbesteding is er de mogelijkheid allerlei activiteiten te doen. Hiervoor zijn verschillende plekken gecreëerd om een desgewenste activiteit uit te kunnen voeren. Zo is er een grote hobby/knutsel ruimte, een tafel voor verschillende spellen, een ontspannen hoekje met ligstoelen en een aquarium met vissen, wanneer u liever wat actiever bent kunt u ook op verschillende hometrainer of lekker bewegen met een Wii. Verder is er nog een biljard aanwezig en staan we altijd open voor nieuwe activiteiten.

Mocht u meer een buiten persoon zijn dan is er een zeer grote tuin waar we dieren houden zoals geiten, kippen en konijnen. Ook lopen er twee lieve honden rond die altijd vrolijk en speels zijn en de mensen goed aanvoelen. Houd u meer van tuinieren of een moestuin, ook dit kan hier.

Het landhuis is prettig en warm ingericht met een huiselijke sfeer. Er staat een grote ovale tafel waar s' ochtends koffie met een koek wordt genuttigd en s' middags de warme maaltijd die in onze eigen keuken wordt bereid.